1 of 5

Mosman – New Dwellings

The residence is situated on the waterfront in the conservation area at Quakers Hat Bay. The original multi-level residence had undergone 9 previous alterations and additions and consequently presented as a stylistic mix of elements from various decades and styles.

A well-integrated and contemporary design ensures waterfront views can be enjoyed from every level of the house. The re-design utilises open planning to encourage a seamless flow between internal and external living and entertaining areas. By introducing a generously proportioned open central staircase with a large sky-light over, circulation links to each level have been improved and benefited from greater solar access in a south facing dwelling.

Stylistic updated finishes embrace modern living whilst still functioning as a comfortable family home. The low maintenance landscaping complements the contemporary design of the house whilst maximising the use of the pool and its surrounds.