1 of 5

Crows Nest- Alterations and Additions

Charming and quaint, this semi-detached dwelling in the heart of Crows nest underwent a modest rear extension. Located in the Holtermann conservation area, the front facade of the property was retained with a face lift whilst the existing rear half of the property was demolished to make way for a modern yet considered addition to this charming semi. The L-shaped extension is inclusive of a new kitchen and dining space, hallway laundry cupboard and bathroom. A private courtyard is situated between the existing house and the new extension creating a subtle buffer between the old and the new.

In its entirety the house is flooded with plenty of northern light into the open plan kitchen and dining area that sprawls onto a timber deck space. The courtyard in its form as a void also provides a light tunnel into new extension.